Hantering av personuppgifter

5 juni, 2018 by Maths
Hantering av personuppgifter                                                                                           LTs Järn & Metall AB hanterar personuppgifter om våra kunder och leverantörer enligt GDPR. Vid behov registrerar vi namn, företagsnamn, adress, postadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, organisationsnummer. Vi noterar också betalda fakturor.Uppgifterna användes enbart för att fullfölja beställningar från våra kunder och leverantörer och lämnas inte ut till tredje man.Genom att handla av oss eller leverera till oss godkänner ni att vi lagrar era uppgifter i vår verksamhet. Ni kan när som helst be att få ta del av uppgifterna eller be att bli avregistrerade

Skriv en kommentar

Notera: Administratören kan behöva godkänna din kommentar, så du behöver ej skriva igen om ditt inlägg inte syns.